Nieuws

Koekeloere-dag bij Bij Boer Sjaak
21 mei 2021

Vrijdag 14 mei 2021 vond de Koekeloere-dag plaats voor een aantal gezinnen. Kinderen konden in de stallen de koeien en kalfjes zien. Ook was er de mogelijkheid om de koeien en kalfjes te aaien of even een kalfje aan je vingers te laten sabbelen. https://www.lokaleomroepzeewolde.nl/zeewolde-nieuws/nieuws-uit-zeewolde/koekeloere-dag-bij-boer-sjaak-geslaagd

Flevoland is dertig educatieboeren rijker
24 november 2020

In november 2020, als educatieboer, de training Belevend leren afgerond. Ik wil de kinderen laten zien waar een pak melk vandaan komt. Het boerenleven laat ik de kinderen beleven: door te horen, te voelen, te ruiken en te laten zien. In november jl. stond een nieuwsbericht hierover in de Flevopost.

Spreiding door meerdere inkomstenbronnen
3 oktober 2020

In augustus onze medewerking verleend aan een artikel voor de Rabobank. Het artikel is te lezen in het Rabobankmagazine van oktober 2020.

Rondleidingen
14 juni 2020

Vanaf 1 juli a.s. hopen wij weer rondleidingen voor gezinnen te kunnen gaan geven. U zult zich hiervoor van te voren moeten aanmelden. Conform de corona-maatregelen stellen we u een aantal vragen of u in de afgelopen 24-uur klachten heeft gehad. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Tulpenroute Flevoland
1 februari 2020

Helaas vanwege alle maatregelen rondom het Corona-virus zijn de rondleiding en belevingsdag geannuleerd!!!!

Van 10 april tot en met 5 mei 2020 vindt Tulpenroute Flevoland plaats. De fietsroute Zeewolde komt ook dit jaar weer langs ons bedrijf. U kunt op zaterdagmiddag 25 april bij ons terecht voor een rondleiding. Op 29 april a.s. vindt de belevingsdag plaats, u kunt dan een kijkje nemen bij meerdere bedrijven in Zuidelijk-Flevoland.
Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close